VÅR!!!

Nu är det officiellt; det är vår!

För att understryka detta numera odiskutabla faktum så har dagen ägnats åt att göra i ordning våra uteplatser. På baksidan låg ett tjockt lager med äpplen från i höstas. Efter en vinter under snö var det en riktigt otäck massa som låg på vår gräsmatta. Efter en kort tur till Bauhaus och inköp av en riktigt bra kratta satte vi igång. Det tog sin lilla tid och tre(3) turer med en fylld skottkärra till komposten innan alla "äpplen" hade förflyttats och gräset åter var synligt. Som genom ett trollslag så fick vi även syn på att det växer tulpaner i grässlänten :D.

Då gräsytan var ordnad vändes våra blickar mot altanen på framsidan av lägenheten. Denna plats blev ordentligt städad och sedan monterades nya utemöbler och en helt nyinköpt grill!
Grillen och möblerna var så klart i behov av invigning. Så middagen bestod av grillat och potatisgratäng som intogs sittandes på altanen - ytterst trevligt.

Till nästa gång - ha´re bra och njut av varje stund av bra väder.

Kommentarer
Postat av: Bea

Låter som att ni hade en riktigt trevlig påskafton :)



Ha en fortsatt trevlig påsk på er!

Puss & Kram

2010-04-04 @ 09:42:04
URL: http://bindme.blogg.se/
Postat av: Lina

Säg bara till nästa gång ni värmer grillen, då kommer jag och PP dyka upp fortare än ni hinner säga "potatissallad"! :D Kram på er!

2010-04-05 @ 20:00:04
URL: http://sockerbitan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0