Möhippan har börjat

Goder dagens goda bloggläsare!

Idag, vid 13:30 fann sig miss M överumplad och bortförd av ett glatt gäng tjejer...möhippan är igång.

tankar och förberedelser...

Jaa... vart ska man börja? Vi har ju fått klart att köpa ett hus i Lanna. Drömmen blev alltså sann till sist. Och räknar ju nästan lite ner.
Många av mina vänner kommer att flytta den närmsta tiden.

det bästa med att flytta från Brickehills

1.Slippa våra grannar ovan på som dundrar som en hjord elefanter
2.Slippa att bli granskad jämt och ständigt av allt och alla eftersom att man är yngre än de flesta föräldrar
3. Man sipper äckel alkisarna som sitter utanför affären och iaktar barnen och yngre tjejer
4. Man slipper de ständiga polisbesöken med/utan dragna vapen
5. Slippa oroa sig att knarkarna på gården ska ha "tappat" kanyler och dyl i sandlådan
6. Slippa äckel folk som går och glor igenom fönstret


Som ni ser kan jag göra listan oändligt lång, men ni förstår va?

Rapport från en svensexa

Goder (X) bästa bloggläsare!

Ja, då är det dags för mig, mr T, att avlägga en rapport om gårdagen. Den började som miss M skrivit med att några stiliga herrar klev in och väckte mig brutalt klockan 06:10. Strax därefter fick jag en så fin ögonbindel och kördes iväg. I bilen spelades musik...väl vald musik - typ exakt allt jag inte gillar :P
Jag fann mig plötsligt i min bestmans lägenhet och serverades en god engelsk frukost(tack och lov med kaffe och inte te). Därefter sattes jag åter i en bil(denna gång utan ögonbindel dock) och iväg körde vi. Jag fick vissa ledtrådar om destinationen uppläst för mig, men kunde inte riktigt klura ut vart vi var på väg. Det visade sig dock att vi anmält oss till Kilsbergsbataljen - en STOR paintball samling. Runt 400 personer i två lag som sköt sig fram genom olika banor. Det var helt klart intressant, även om jag är urusel på dylika saker. Fann mig skjuten mest hela tiden, ett skott träffade utmärkt över vänster ringfinger...så idag är det sårigt och svullet(tur att det är 6 dagar kvar). Men kul hade vi.
Tyvärr fick dagen ett lite abrupt slut då min bestman blev trampad på armen under ett spel. Han hade väldigt ont och det var inte osannolikt att något var brutet. Så vi avslutade spelande och åkte hemåt. Bestman J hamnade på akuten(hur det gick med armen vet jag inte i skrivande stund), själv åkte jag hem med miss M och grillade tillsammans med några grannar.

Med dessa ord avslutas denna rapport. Nu inväntar vi alla med spänning miss M:s möhippa :D

svensexan har börjat

för mr T. Ett par oerhört stiliga killar i kostym kom inklampande vid 06.00 och hans rättigheter lästes upp! Synd att ni inte såg mr Ts reaktion när han hörde ytterdörren smälla igen.. Trodde jag skulle skratta ihjäl mig=D Nu äter han frukost hos sin bestman och därefter så bär det iväg till nya äventyr. Vilka får han nog skriva själv när han kommer hem IMORGON

Dreams come true!

Goder afton kära bloggläsare!

Som rubriken antyder så händer det faktiskt att drömmar blir sanna. Det sker inte varje dag, men nu har det hänt oss i alla fall. Vi har länge önskat att flytta till ett hus, och den senaste tiden har längtan blivit smått akut. Och idag, idag kom så beskedet som vi väntat på: Banken säger ja, vi får lån. Och som grädde på moset så har vi redan hittat vårat drömhus :D. Om allt faller på plats som det ska så skriver vi kontrakt nu i veckan och flyttar in den 1/9.
Blev ni nu nyfikna på vad för underbar plats det är som vi ämnar kalla vårt hem så kan vi utlova bilder på söndag kväll - välkomna åter då!

I övrigt så fortskrider bröllopsplaneringen som tänkt, typ. Nu är det helt klart nära - 8 dagar....nervösa börjar vi på allvar bli båda två.

Till nästa gång: Ha´re riktigt, riktigt bra!!!

Energi....

Goder afton kära bloggläsare!!

Denna dag har vi varit på besök hos miss M morföräldrar. B2 var med och han fann en ny och mycket rolig sysselsättning....
På marken fanns stora vedbitar - dessa fick B2 lära sig av gammelmorfar hur man skulle flytta på...och därefter var B2 fast! Han bar ved, ved och ved igen. Han gick ytterst motvilligt med på att komma in och äta lite, och sen var han igång igen....till synes outröttlig. Men faktiskt tog hans energi nog lite slut i alla fall - i bilen på väg hem somnade ganska bums ;)

I övrigt kan vi inflika att det bara är 303 timmar kvar till bröllopet :D

Mina barn

är så himla olika men ändå lika, det är riktigt roligt att se dem utvecklas till olika individer. B1: Är en inne kille som gillar att titta på tv och spela dator. Går inte gärna ut om det inte är scouter eller en belöning nånstans. Han somnar utan problem efter Bompa eller tom innan det, morgonpigg. B2 Ääälskar att vara ute och leka, gillar inte tv och böcker så jätte mycket. Honom får man släpa in efter en dag utomhus. Han vill inte somna tidigt på kvällarna, har jag tur somnar han före 20.30. Morgonpigg trotts att han somnar sent.

Hus, cirkus och grillspett

Goder afton kära bloggläsare!

Då sitter mr T vid tangenterna ännu en gång för att förtälja lite om vad som hänt i våra liv.
Som bekant har situationen på vår gård här i Brickebacken snabbt gått från tveksam till katastrofal. Det säljs lite av varje här, polisen är på plats allt som oftast och diverse skumma typer smyger runt och kikar in i lägenheterna.
I denna situation så är längtan efter hus enorm. Och tack vara vänners vänner så har vi nu "första tjing" på ett underbart hus i Lanna. Vi var och tittade i lördags och det är verkligen ett intressant hus. Gammalt, men mycket renoverat. Och läget...oerhört vacker skogstomt och ändå så pass nära centrala Örebro. Så nu startar den intressanta processen med att tala med långivare...för får vi bara låna det belopp det rör sig om så slår vi till på en gång. Så som vi har räknat på det skulle vi sänka, ja - sänka vår månadskostnad ganska rejält i huset. Håll tummarna gott folk!

Så över till lite annat. Idag har vi varit på cirkus Brazil Jack med både B1 och B2. Det var några tefatsstora ögon på båda barnen vid flertalet tillfällen. B2 var väl dock lite mera svårflörtad och ville ett par gånger gå hem. Lite popcorn fick dock upp humöret igen och akrobaterna var kul.
När vi återvänt hem så tände vi grillen och gjorde grillspett vilka slukades med god aptit.
Till nästa gång - må whäl!

RSS 2.0