Några dagens ord från B2

Goder Afton goda bloggläsare!

Efter en längre tids uppehåll är det så dags för några bevingande ord från allas vår B2. Vi kan väl börja härom morgonen då fru M frågade:
"B2, ska du inte ha jackan på dig?"
Svaret löd: "Skulle inte tro det!"

Jaha - den är inte dålig den. Men så kommer kvällens ord. B2 hade tagit sig upp ur sängen och smög omkring i köket. När mr T kommer ut och hittar honom(han hörs när han smyger) tittar B2 upp och säger: "Du misstänkte mig", sagt med lagom sur stämma ;)

Det var allt från B2 för denna gång, men var så säkra gott folk - det kommer mera!!

tiden springer iväg

och inser plötsligt att det var länge sen jag bloggade. Har egentligen inga nyheter att berätta annat än: jag hatar mitt bostadsområde

otrevligheter

Hej
Igår umgicks jag med en av mina bästa vänner L, vi började att umgås på stan och kollade runt i lite olika butiker. Sammanstrålade med vänninan B och fikade. L och jag återvände hem och hittils är allt super bra. Men väl hemma blir vi konfronterade av knarkaren på gården som jag har klagat på. Han konfronterar mig med att han blivit vräkt pga mina klagomål. Han var lugn och sansad, han hävdar att han inte längre går på droger. HUM tjena! Både L och jag såg att han var påtänd. Situationen var väldigt olustig!
Vad händer nästa gång han blir riktigt påtänd nu då. ÖBO har vräkt honom och jag är orsaken till det i hans ögon! Jag sitter själv hela dagarna i lägenheten, gäller att hålla tummarna att han inte snétänder! Och om han gör det att barnen inte är här.
Längtan till huset blev 10x större. Känner mig ännu mer otrygg här.

tankar...

Har smärre ångest över hösten, orkar inte riktigt med ovetskapen om hur det blir... Alla regler gör mig snurrig! Är verkligen jätte jobbigt och det känns fånigt! Jag menar oavsett om jag kommer in eller inte så blir det studier på universitetet. Men vad jag annars ska läsa har jag inte nån aning om. Vad är det utöver ssk som lockar?? Inget som jag kommer på idagsläget, kanske beror det på utbrändheten som gör att det är jobbigt och känner mig omotiverad till allt annat utom ssk?
Annars har vi handlat kläder både till gubbe och barn, vi har börjat gå igenom bilderna fr bröllopet också...Inte så lätt att välja ut. Hoppas ni har förståelse för att tackkorten inte kommer inom den månad som etiketen säger...

Hejdå

skriv en rubrik här....

Hej
Kommer inte på en vettig rubrik att skriva så då får det stå som det gör. Insett att jag oftast bloggar på förmiddagen vilket inte är så konstigt eftersom att det är då jag har lite lättare att focusera och komma ihåg saker.

Idag har jag varit ner till komvux och hämtade ut mitt matteB betyg och skickade iväg allt till universitetet. Så nu får jag vänta och se. Känns som mindre tortyr eller nått *asg*
Borde försöka att packa en låda, kanske böcker? Men just nu orkar jag inte, resan till komvux var nog ganska mycket ändå... Ne uscha nu ska jag vila så kanske man kan ta tag i saker sen.

skolavslutning och körkort

" Du tror inte på det här eller hur, men visan handlar om okända djur" sjöng barnen för full hals. Även Idas sommarvisa sjöngs och många andra välkända sommar sånger.
dock blev jag upprörd av 3ornas framträdande av texter. De handlade om vad de trott på tidigare. De tog upp att de hade trott på tandfen och tomten men att de nu visste att de inte fanns! Smart eller inte! Satt många små syskon bland publiken som tror/trodde fortfarande Sen åkte jag o hämtade ut mitt nya körkort

underbar make

Jag har ibland svårt att förstå vilken underbar make jag har. Han är så förstående för allt som hänt och lägger inte nån press alls utan uppmuntrar det lilla jag faktiskt har ork att göra.
det är olikt mig att inte ha ork, att inte kunna dra igång igen.
Att ta med min hund på prommenad runt huset gjorde mig helt matt och yr, vi snackar alltså om knappa 100meters promenad. Jag får jätte dåligt samvete över att inte orka. Men mr T tar ut henne när han kommer hem.

Igår när jag återhämtat mig lite så åkte vi ut till marieberg och letade ny telefon. Mr Ts har ju sagt upp sig sen en tid tillbaka och han har använt en annan som han lånade av en bekant. Men även den har gett upp. Så vi diskuterade hur vi skulle göra. Lösningen blev att eftersom att jag inte har trivts med den nokia jag fick i höstas så tog mr T över den(Han vill enbart ha nokia) och jag fick tillbaka en sonyericsson(love it.
Jag hade inte många krav på den nya telefonen men kraven jag hade var:

* Samlade medelanden i form av konversationer
* skydd för kameralinsen

Sen hade jag lite önskningar som: en vettig kamera och helst en rosa telefon. Och alla mina önskningar och krav fann jag i en sonyericsson C901 Precious Peach. (bilden är tagen från sonyericsson.com)


underbart är kort?

Hej! Satt nyss och tänkte på vilken oerhört lyckligt lottad människa jag är. Jag har en underbar äkta man, två underbara barn(även om de trottsar och bråkar), underbar hund, Köpt hus och "nya" släkten är super goa. Så varför kom denna kollaps nu? Senaste dagarna har jag bara gått runt och gråtit och varit rastlös, inte kunnat focusera några längre stunder och när jag gjort nått är jag slut resten av dagen. Läkaren jag träffade igår sa: " En människa orkar bara till en viss gräns, du har passerat din med många år". Kanske ligger det nått i det hon säger... Har ju alltid haft den där lilla "reserv"kraften undan gömd, men inte nu längre. Det är en konstig känsla att inte ha kraften att ta till. När kroppen signalerar stopp och man inte lyssnar, börjar kroppen att ta ut det på den fysiska delen av kroppen. Min psykiska varningsklocka har tydligen inte funkat på länge och nu blev det fysiologiskt istället. Tänkte jag kunde rabbla upp lite, kanske hjälper de nån att känna igen sig innan det går så långt det gjort för mig.
* konstant huvudvärk
* magkatarr
* Sömnproblem
* Nytillkommen migrän
* konstant trötthet
Oj nu orkar jag inte focusera mer... hörs

En händelserik söndag

Goder afton kära bloggläsare!

Mr T vid tangentbordet igen - efter si sådär en halv evighet känns det som. Vad kan jag då ha på hjärtat? Jo, jag ämnade förtälja lite om hur vår söndag varit.
Den här dagen började bra då vi åkte iväg till Wadköping med B1 och B2 och gick på medeltidsmarknad. Många spänande syner och dofter var det. Barnen fick var sitt kanderade äpple(de var goda men enlig uppgift från B1 hårda att bita i).
En uppvisning i medeltida strid var kul för B1, B2 fann den lite otäck.

Efter detta bar det av hem för en lunch utomhus(lunchen innehöll både färskpotatis och gräslök - alltid bra :D)

Framåt kvällningen åkte mr T och miss M till det nya huset för att plantera lite. Vi hade ju köpt in både syrenbuskar, fläderbuskar och en buske amerikanska blåbär. När vi kom ut till huset såg vi....syrenbuskar - massor av dem rent av. Känndes lite snopet när vi just köpt två syrener. Men vi löste det fint och planterade de nya små buskarna när en stor gammal syren som vi nog får hugga ner till nästa år.
Här kommer en bild på resultatet av våra trädgårdsinsatser - en bild på en av våra nya fläderbuskar.

Med denna bild så säger vi god kväll för denna gång - ha´re riktigt ruskigt bra tills nästa gång.

En liten lista

Vilken svordom använder du mest? Shit
Äger du en iPod? Ja, en röd
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Den piper oftast vid 07.15
Hur många resväskor äger du? oj, fyra tror jag
Använder du flip-flops? Nej!!!
Var köper du dina matvaror ifrån? Willy:s, Ica, Hemköp? Mest Coop Forum, annars willys.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Hellre så tar jag bilden.
Vilken var den senaste filmen du såg?oj,hum.. troligtvis Mamma mia
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Nästan alla mina vänner har barn så det blir nog båda ovanstående
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Köpa kläder och nya möbler
Har någon någonsin kallat dig lat? Jo det har hänt, är nog lat ibland också

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Det gör jag, men det är en lång bit dit innan.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Oj min cd-spelare står och dammar i nått hörn
Vem var den senaste som ringde dig?B1s pappa
Har du en stationär dator eller en laptop? vi har laptop
Vad har du för väder? Sol, vindstilla.
Gillar du att flyga? NEJ
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?Respektfull, vänlig, humor m.mGillar du din boende-situation?Nej, men det är på bättringsvägen
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? gärna 8
Är dina dagar fullbokade och stressiga? oftast, men det är lite skoj också.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?25*ler*


Tiden har flygit sin kos

Ja ni vet hur det är, när man känner att man måste göra nått men orken inte riktigt finns där och ju längre man väntar dessto svårare blir det att ta tag i det. Men nu bestämde jag mig för att faktiskt ta tag i bloggen och börja skriva

Det har hänt massor sen sist. Men vi tar det lite punktform

Möhippan Började efter min mattelektion den 19e maj. Mina älskade vänner anföll mig och drog iväg mig hem till bästisen L och där bjöds det på kycklingsallad och "skumpa"(trocadero). Sen tyckde dessa skapelser att miss M skulle sy sin egen möhippedress! Hur dett gick förtäljer iaf inte min historia, men ni som prompt vill veta får väll fråga möhippegänget. Sen fick miss M lära sig lite dansteg och det gick väll hyffsat okey måste jag säga.
Sen bar färden av mot vårruset, miss M kände sig otränad och vedervärdig men fick hejja rop från peter seipen. Runt kom jag med med ca 40min bakom mig. Snabb dusch för att sen åka till eastwest sushi.






Bröllop Dagen innan bröllopet hade Miss M bokat tid för att fixa till sina naglar. Jag satt där i ca 2½h och snackade medans naglarna sakta tog from. Efter detta trevliga sällskap drog jag iväg för att hämta min klänning och ställde mig lite halv olagligt, skulle ju bara hämta klänningen, hur lång tid kunde det lixom ta? Väl inne i affären så hittar inte personalen klänningen, man letar och letar och letar.. Efter ca 15min så hittades den till slut och lämnades över till smått hysteriska miss M. Därefter tog jag plattan i mattan och drog ner till Laxå där jag och bästa vänninan(min tärna) skulle spendera natten på ett lokalt vandrarhem.
På själva bröllopsdagen drog vi till frisören vid 9-tiden efter en bra och stadig frukost. Vid 12 var både tärna och jag klara och buketten anlände. Då var jag hyffsat nervös. klockan 12.40 försökte vi packa in mig i bilen, vilket inte var det lättaste att göra med massor av lager tyg. Hela bröllopet blev så underbart.. Om jag skulle sätta ord på allt så skulle nog bloggen ta slut. Men ni som läser förstår nog =D

Sen efter en härlig fest drog vi till Vadstena klosterhotell. Badade bastu och bubblade i badkaret... Frukost och sen slöa innan vi åkte hem.




HUS vet ni nog om att vi har köpt, men nu e handpenningen betald och lägenheten uppsagd(känns stort). Första kartongen är packad och vi har inköpt saker till våran trädgård som skall få flytta ner i jorden ikväll. Vi önskar flytthjälp sista söndagen i augusti.

Det var en liten sammanfattning. Nu bör nog bloggandet funka igen

RSS 2.0