Rom del 3 eller snökaos i Prag

Sista dagen gick vi upp ganska tidigt för att hinna med att göra allt. Vi åt frukost i godan ro och gick åter upp till rummet för att packa det sista. När väl detta var klart så begav vi oss ut för att hitta lite vettig mozzarella, men eftersom att Italien är ett katolskland var våran butik stängd*suck*
Mot flygplatsen åkte vi på slingriga små vägar och ärligt talat så var vi lite smånervösa när vi inte såg några skyltar på flygplatsen.

Ska checka in och får besked om att det troligtvis kommer att bli förseningar. Och förseningar blev det kan man väll säga, "bara" 2timmar, vilket egentligen inte skadade oss eftersom att vi hade haft 4timmars väntetid i Prag, så den gick ju ner till bara 2timmar tänkte vi.
Väl uppe gick allt strålade MEN när vi skulle gå ner för landning i Prag ungefär 2timmar efter start, så blev vi satta på att cirkulera över Prag. Det var SNÖOVÄDER! vi cirkulerade mellan 30-40min. Själv var jag i upplösningstillstånd innan vi väl landade, tack o lov att mr T är lugnet själv!
Ner på Prags flygplats och drack nått stärkande(typ en liten smirnoff ice och mr T tog en öl).

Vi började fundera kring ytterligare förseningar då övriga plan verkade bli försenade, men nej då(yey) vi boardade i tid MEN när vi skulle rulla ut fick vi veta att FLYGPLATSEN ÄR STÄNGD för snöröjning.
Där i planet blev vi sittande utan möjjlighet att gå ut o käka nått, för vid detta laget var vi hyffsat hungriga(enbart ätit frukost och en macka på planet)
Men i allafall så satt vi i planet ca 2timmar innan det lyfte!

Hemma i detta kalla land 2timmar efter beräknad tid från början, alltså vid 00.00! Mot bilen och var inte i våran längehet förrns strax efter 02.30

Vi överlevde men är fruktansvärt trötta idag
/miss M o mr T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0