En minus dag, typ

Goder dagens kära bloggläsare!

Som rubriken antyder så har det hänt en hel del dåliga saker på sista tiden. Igår eftermiddag, strax före kl 14 ringde det på dörren hemma hos miss M som var ensam hemma. Det var vår knarkare från gården som ringde på och passade på att hota miss M till livet.
Efter ett mycket kort övervägande valde vi att lägga "benen på ryggen" för en tid och har nu flyttat oss till en helt annan plats på planeten jorden.

Stället vi är på är vackert och trevligt, vilket ju är en klar fördel, rent av tur. Och tur var det tur att vi hade en stund i alla fall. Ty framåt kvällningen, efter att ha avnjutit en god måltid hos vår vän F, skulle vi ta en promenad med Cilly(=hunden).
En stund gick det bra, men så bestämde vi oss för att springa lite för att "köra slut" på hunden i fråga. Det gick i ca 200 meter, sen hörde jag(mr T) en krasande ljud och en duns bakom mig. Det var miss M som ej sett en grop i vägen och fastnat i nämnde grop med foten. Smärtan var intensiv och total. Med hjälp av några väldigt vänliga personer som bodde längs den väg vi gått på så kunde vi miss M till vår bil och den väntande resan mot Akm. Väl där blev undersökningen snabb, smärtlindringen kraftfull och röntgen bekräftade vad vi misstänke - ett benbrott i foten!!


Så nu ligger miss M och vilar sin fot, och ska så göra ytterligare ca 4 veckor(så lång är sjukskrivningen).

Det är bara att konstatera att vissa dagar händer allt! Men som min far sa, det är väl lika bra och samla allt negativt på en dag så är man klar med det sedan ;)

Till nästa gång: Haré bra och var rädda om er!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Ujujuj :( Dumma hål! (Vad hände med varningssignalerna för hål som ni ju övat? :P) Kram från mig :)

2010-07-10 @ 20:59:02
URL: http://sockerbitan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0