Stenen är satt i rullning

Hej gott folk och ni andra!

Nu är det officiellt - Mr T och Miss M gifter sig! Den 22 maj är det dags.
Så nu är "stenen satt i rullning". Planeringen går bra, men innan vi gjorde datumet officiellt så trodde vi att vi hade kommit långt med planeringen. Sen kan vi väl säga att....nja, vi hade ju kommit en bit men OJ vad mycket mera det var när vi på allvar satte igång.
Den senaste veckan har varit väldigt hektisk men samtidigt väldigt produktiv. Inbjudningarna är gjorde och skickade, kläder är köpta till nästan alla. Miss M har hittat sin klänning(enligt uppgift väldigt vacker!), Mr T har sina kläder helt klara, B1 har fått sig en kostym. Till B2 saknas fortfarande kostymen, men skor och skjorta är fixade. Miss M har klart med frisör, naglar och smink. Ringarna är beställda. Hindersprövningen är klar och ett första möte med prästen blir det på måndag kväll...ja, mycket har hänt på kort tid. Mycket återstår men vi lever i tron(eller om man så vill - villfarelsen) att vi har läget någorlunda under kontroll.

Som synes är det mycket som händer nu. Vi vet inte hur mycket tid vi har att blogga framöver, men vi ska göra vårt bästa för att hålla Er bloggläsare uppdaterade om vad som händer och sker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0