Hus, cirkus och grillspett

Goder afton kära bloggläsare!

Då sitter mr T vid tangenterna ännu en gång för att förtälja lite om vad som hänt i våra liv.
Som bekant har situationen på vår gård här i Brickebacken snabbt gått från tveksam till katastrofal. Det säljs lite av varje här, polisen är på plats allt som oftast och diverse skumma typer smyger runt och kikar in i lägenheterna.
I denna situation så är längtan efter hus enorm. Och tack vara vänners vänner så har vi nu "första tjing" på ett underbart hus i Lanna. Vi var och tittade i lördags och det är verkligen ett intressant hus. Gammalt, men mycket renoverat. Och läget...oerhört vacker skogstomt och ändå så pass nära centrala Örebro. Så nu startar den intressanta processen med att tala med långivare...för får vi bara låna det belopp det rör sig om så slår vi till på en gång. Så som vi har räknat på det skulle vi sänka, ja - sänka vår månadskostnad ganska rejält i huset. Håll tummarna gott folk!

Så över till lite annat. Idag har vi varit på cirkus Brazil Jack med både B1 och B2. Det var några tefatsstora ögon på båda barnen vid flertalet tillfällen. B2 var väl dock lite mera svårflörtad och ville ett par gånger gå hem. Lite popcorn fick dock upp humöret igen och akrobaterna var kul.
När vi återvänt hem så tände vi grillen och gjorde grillspett vilka slukades med god aptit.
Till nästa gång - må whäl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0